За нас

Кои сме ние?

“МИРО-М 2008” ЕООД е собственик на търговската марка “BIZOV smart metering technology”. “БИЗОВ сервиз” ЕООД е лицензиран търговец на услугата дялово разпределение.

Какво е дялово разпределение на топлинна енергия?

Топлинната енергия, консумирана от цялата сграда, се отчита от общ топломер, намиращ се в абонатната станция, след което това количество енергия се разпределя в индивидуалните сметки на всички имоти.

Защо да изберете нас?

BIZOV smart metering technology е първата търговска марка в България със собствени уреди за дялово разпределение, за която произвеждат водещи фирми на измервателни уреди в Германия. Ние държим на качеството и точността и се грижим за комфорта на нашите клиенти.

Защо няма да получавате изравнителни сметки от нас?

Вие получавате изравнителни сметки, когато вашите уреди биват отчитани веднъж годишно. След края на отоплителния сезон в изравнителната сметка се отразява разликата между прогнозните количества и реалното потребление.При дистанционното отчитане има възможност за мониторинг на сградата чрез уредите за дялово разпределение. Топломерите и водомерите на марка BIZOV smart metering technology се отчитат всеки месец дистанционно. Всеки месец Вие ще получавате своята сметка с реална стойност и ще плащате своя реален разход за отопление, както за топла и студена вода. 100% отчетност, без отчетници в дома Ви. Без изравнителна сметка.

Нашите клиенти